Sejem FSB v Koelnu, Nemčija

Sejem FSB v Koelnu je bil za Elan Invento velik uspeh. Z nepozabnim vzdušjem in z veliko pozitivnih odzivov. Obljubljamo vam, da bomo pisali nove zgodbe tudi v bodoče.

Tako kot so vsake Olimpijske igre najboljše do sedaj, je tudi z našim nastopom na sejmu FSB, ki je vsaki dve leti v nemškem Kölnu, podobno. Torej je bil tokratni zagotovo najboljši do sedaj, tako z vidika obiskanosti našega razstavnega prostora, kot tudi z vidika naše izvedbe in samega vzdušja, ki je zelo pomemben del sejemskega nastopa.

Kakšen je bil sejemski nastop s poslovnega vidika, bo pokazal čas. Glede na to, da smo prejeli nemalo pohval s strani naših partnerjev, verjamemo, da tudi rezultati ne bodo izostali.

Tokrat smo sejem naredili živ tudi z dodatnimi aktivnostmi za obiskovalce in ga popestrili s pestro ponudbo izključno slovenske hrane in pijače, ki so nam jo v veliki meri donirali slovenski proizvajalci (Fructal, Žito, Gorenjka, Barcaffe, Pivovarna Laško), kar je bilo tudi zelo pozitivno sprejeto s strani obiskovalcev.

Sejemski nastop smo popestrili tudi z druženjem vseh partnerjev, dobaviteljev in posebnih gostov na našem razstavnem prostoru. Dnevno pa smo imeli tudi predstavitve naše največje prodajne prednosti na trgih zahodne Evrope, Transflex sistema tribun.

Vzporedno s sejmom je potekal tudi kongres IAKS (vodilna svetovna neprofitna organizacija za strokovnjake na področju športnih, prostočasnih in rekreacijskih objektov), katerega smo se prav tako udeležili v izbranem obsegu.

Prvič smo prejeli tudi nekaj sredstev iz javnega razpisa za “Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017«.