Elan.si

Elan Inventa

Elan Inventa zagotavlja napredne mobilne sedežne rešitve in celovite rešitve za večnamenske arene, stadione, prireditvene dvorane, telovadnice in zunanje športne objekte.

Elan down
Spletna stran divizije

Zgodba o športu in inovacijah

Elan Inventa je eno izmed vodilnih podjetij na področju naprednih mobilnih sedežnih rešitev in celovitih rešitev za večnamenske arene, stadione, prireditvene dvorane, telovadnice in zunanje športne objekte. Glavni del naše ponudbe so inovativne teleskopske tribune, ki jih razvijamo v skladu z najnovejšimi trendi in specifičnimi željami in zahtevami naročnika. Zagotavljamo svetovanje, oblikovanje in inženiring, izdelavo po evropskih standardih, montažo in poprodajne storitve. Poleg tribun opremljamo tudi različne športne objekte ter nudimo prenovo dotrajanih telovadnic, dvoran in zunanjih igrišč. Pri razvoju in izdelavi športne opreme se opiramo na lastno znanje, naše izdelke in storitve pa so certificirale in potrdile številne mednarodne organizacije, kot sta FIBA in IHF. 

Bogate izkušnje

Do zdaj smo opremili več kot 4.000 športnih in prireditvenih objektov, med njimi tudi dvorane za svetovna in evropska prvenstva. S svojimi distributerji in agenti pokrivamo več kot 30 držav in izvedemo približno 100 projektov letno. Med zadnjimi aktualnimi projekti so Coca-Cola Arena Dubaj v Združenih arabskih emiratih, Berlin Tempodrom v Nemčiji, ESA European Space Agency na Nizozemskem, Raiffeisen Sportpark v Grazu in osnovna šola Vižmarje Brod v Ljubljani.