VSE NOVICE
21. 01. 2021

Elan GT6 je osvojil nagrado za najboljše notranje oblikovanje

Elan down

Naša nova luksuzna barka Elan GT6, ki je nominirana tudi za evropsko barko leta, je osvojila nagrado za najboljše notranje oblikovanje na Kitajskem. Tako imenovana »Oceanway China Yachts« je najprestižnejša navtična nagrada, ki jo je mogoče prejeti na kitajskem trgu.

Enajstega decembra 2020, na gala večerji v Shenzhenu, Kitajska, so Elanovi kitajski predstavniki iz podjetja Sunwave Yachting slovesno prevzeli nagrado za najboljše notranje oblikovanje enotrupne jadrnice nad 40 čevljev. Dogodek je organizirala kitajska različica najbolj priznane tovrstne revije v Aziji, Oceanway, ki vestno pokriva novice iz sveta prestižnega življenjskega sloga in širi najboljše zamisli na področju mednarodnega luksuza. Vsako leto žirija Oceanway izbere najboljše izdelke v 12 različnih kategorijah v luksuznem sektorju. Elan se je za dotično nagrado potegoval tudi z barkami E5, GT5 in 45.1 ter jo z novim GT6 tudi osvojil. Nagrada je potrditev sposobnosti Elanove ekipe in rezultat produktivnega sodelovanja z oblikovalsko hišo Studio F. A. Porsche, ki je z našo ekipo za raziskave in razvoj sodelovala pri industrijskem oblikovanju.

Petnajstmetrski Elan GT6 je trenutni zastavonoša naše ladjedelnice, odlikujejo ga visoka raven tehnologije, dovršena oblika in navdušujoča raven udobja. Tako imenovani »grand tourer« naslednje generacije je zasnovan z uravnoteženim odnosom med hitrostjo, močjo, udobjem, luksuzom in lahkotnostjo upravljanja. GT6 je edina barka v razredu z ravno palubo spredaj in prva serijska jadrnica, ki jo je sooblikoval priznani Studio F. A. Porsche. GT6 je nominiran tudi za evropsko barko leta, razglasitev zmagovalcev nestrpno pričakujemo konec januarja 2021.