VSE NOVICE
11. 05. 2023

Elan mladim upom podarja 100 parov tekmovalnih smuči

Elan down

Ob 100-letnici ustanovitve Smučarske zveze Slovenije (SZS) smo v Elanu podarili 100 parov tekmovalnih smuči mladim alpskim smučarjem, za katere upamo, da bodo v naslednjih letih krojili svetovni vrh. »Smučanje ima v Sloveniji izjemno tradicijo in zdi se nam prav, da ta čudoviti šport podpiramo tudi v prihodnje. S tem dejanjem po eni strani izkazujemo podporo delovanju in usmeritvam Smučarske zveze, hkrati pa želimo še naprej pomagati mladim upom in vrhunskim športnikom na njihovi poti do izjemnih dosežkov,« je poudaril Leon Korošec, podpredsednik skupine in direktor zimske divizije Elan, ki je ob tej častitljivi obletnici tudi iskreno čestital Smučarski zvezi Slovenije.

 

V Elanu poudarjamo, da so razvoj tekmovalne opreme, izvedba programov, podpora tekmovalcem in sodelovanje s SZS zelo pomembne aktivnosti. Dodaten motiv in odgovornost pa nam predstavljajo tudi tekmovalni uspehi smučarjev. »Skladno z našo strategijo razvijamo najboljšo tekmovalno opremo za vse kategorije tekmovalnega smučanja. Osredotočeni smo na zagotavljanje opreme, ki prispeva in pomaga pri razvoju in podpori tekmovalcev na poti do najvišjega nivoja tekmovanj,« je še dodal Blaž Lazar, vodja tekmovalne službe Elan.

Še naprej želimo pomagati mladim upom in vrhunskim športnikom na njihovi poti do izjemnih dosežkov

Najboljša oprema, hiter, strokoven in odziven servis ter razpoložljivost smuči so osnovni pogoji za dobro podporo tekmovalcem v vseh starostnih kategorijah in nivojih tekmovanj. Vodja tekmovalne službe ob tem dodaja, da nam rezultati njihovega otroškega in mladinskega programa alpskega tekmovalnega smučanja ter izjemni uspehi v svetovnem pokalu smučarskega krosa vsako leto dajejo potrditev dobrega dela.