VSE NOVICE
28. 06. 2022

Elan po novem tudi z gorskimi kolesi

Elan down

V Elan se po 15. letih ponovno vračajo kolesa

Elanova kolesa so letošnja novost na trgu saj se blagovna znamka Elan po več kot 15 letih ponovno vrača na kolesarski trg. »Vizija Elana je navdihovati aktiven in trajnostni življenjski slog. V sledenju naše vizije s ponosom najavljamo razširitev blagovne znamke Elan v segment gorskih koles. Ljubitelji kolesarstva in blagovne znamke Elan bodo lahko v poletnih mesecih odslej še aktivnejše preživljali prosti čas v naravi, z izdelki Elan,«  ob najavi novega programa koles sporoča mag. Leon Korošec, podpredsednik skupine Elan. V tem duhu je zasnovana tudi kolekcija za kolesarjenje. Namenjena je najširšemu delu populacije, saj so to produkti, ki ne zahtevajo vrhunskega znanja, temveč le veliko dobre volje in veselja do športa in aktivnega preživljanja prostega časa, za kar imamo na področju Alp res veliko možnosti. 

Prvi del programa so gorska in treking kolesa za ženske, moške in otroke.  Vstop v segment kolesarstva se začenja v sodelovanju s Hervisom, trgovcem športne opreme v regiji, kjer so kolesa tudi v ekskluzivni prodaji za slovenski in hrvaški trg. Omenjeni program bo na voljo tudi v Elanovi športni prodajalni v Begunjah in spletni prodajalni. V regiji bo Elan hkrati razvijal tudi testne centre, kjer bodo izbrani produkti na voljo za preizkus širši publiki. S tem programom blagovna znamka Elan uresničuje svojo vizijo in dela prvi korak pri vstopu v nov segment, linija izdelkov pa se bo postopno širila v naslednjih letih. 

Prvi del programa so gorska in treking kolesa za ženske, moške in otroke, ki so bila razvita skupaj z licenčnim partnerjem Hervis

Vizija Elana je navdihovati aktiven in trajnostni življenjski slog, s tem namenom so sedaj razširili svojo blagovno znamko gorskih in treking koles

 

V podjetju Elan ob tem niso pozabili na družbeno odgovornost, h kateri je podjetje zavezano v okviru trajnostnega razvoja. Na zadnji šolski dan je Elan Osnovni šoli Antona Tomaža Linharta iz Radovljice podaril pet Elanovih otroških koles. Otroci bodo kolesa uporabljali za kolesarske izlete, kolesarske izpite ter jih uporabljali na dnevih dejavnosti, povezanih s kolesom. S tem bo dostop do tega športa omogočen tudi učencem, ki si novega kolesa ne morejo privoščiti. 

Na zadnji šolski dan so Osnovni šoli Radovljica podelili pet Elanovih otroških koles
 

Podpredsednik skupine in direktor zimske divizije Elan Leon Korošec ter ravnatelj OŠ Radovljica Boris Mohorič