VSE NOVICE
04. 01. 2023

Elan skoraj desetletje osnovnošolcem podarja smuči, tokrat so razveselili celjske šolarje

Elan down
Elan že desetletja podari smuči z namenom razvijanja smučarske kulture

»Elan je družbeno odgovorno podjetje in trdno verjamemo, da se prav v vsakem izmed nas skriva dober smučar. Zato različnim generacijam z inovativnimi izdelki in različnimi aktivnostmi prenašamo znanje in veselje do smučanja ter skrbimo za razvoj smučarske kulture in vzdrževanje uspešne smučarske tradicije v Sloveniji. V devetih letih smo osnovnim šolam podarili že 120 parov otroških smuči, nekaj smo jih donirali tudi v Nemčijo,« je ob predaji desetih parov otroških smuči z inovativno tehnologijo U-Flex osnovni šoli IV. OŠ Celje dejala Rebeka Lah, skrbnica blagovne znamke Elan in vodja Alpskega smučarskega muzeja.

Rebeka Lah, skrbnica blagovne znamke Elan in vodja Alpskega smučarskega muzeja, in zadovoljni prejemniki smuči

 

Elan vsako leto razveseli drugo šolo, tokrat  na Štajerskem. Ravnatelj osnovne šole Celje Robert Pritržnik se je Elanu zahvalil za donacijo in spodbujanje športnih dejavnosti na prostem.

»Elan že vrsto let aktivno sodeluje pri številnih družbeno-odgovornih projektih v Sloveniji, s čimer med drugim sledimo svojemu poslanstvu čim več otrokom omogočiti edinstveno smučarsko izkušnjo in spodbujati k aktivnemu preživljanju prostega časa s prijatelji in družino na belih strminah. Smuči, ki smo jim podarili, so zaradi posebne tehnologije prožnejše od primerjalnih smuči in zato otrokom omogočajo lahkotne zavoje brez napora za več zabave na snegu,« je strnila Rebeka Lah.

Tehnologija U-flex omogoča našim najmlajšim lažje napredovanje na smučišču