VSE NOVICE
19. 03. 2021

Elan Voyager je prejel prestižno nagrado Plus X

Elan down

Prva zložljiva, vsestranska smučka Elan Voyager je prejela prestižno nagrado Plus X. Prejela je kar šest od sedmih možnih nagrad. Tako je žirija dodelila smučki nagrado v kategoriji za inovacijo, visoko kakovost, oblikovanje, enostavnost uporabe, funkcionalnost in ergonomijo.

Nagrada Plus X je največja svetovna nagrada za inovacije na področju tehnologije, športa in življenjskega sloga. Nagrada je podeljena blagovnim znamkam za vrhunsko kakovost in inovacije v oblikovanju izdelkov.

Plus X Award

Zložljiva smučka Elan Voyager je zasnovana res revolucionarno in je namenjena urbanemu smučarskemu navdušencu, ki si želi udobnega potovanja s smučmi. Rezultat je smučka, ki vam omogoča, da jo oddate kot normalno letalsko prtljago, olajša potovanje z vlakom ali avtomobilom. Vsestranska smučka, ki vam omogoča rezanje karving zavojev, plovnost po pršiču, napad na grbine in jo na koncu enostavno spravite v prtljažnik avtomobila, tako da ostane dovolj prostora še za ostalo prtljago. Zasnovana je tako, da ustreza potrebam potujočega smučarja, ki išče ravnotežje med natrpanim službenim urnikom in zdravim življenjskim slogom.

Za več informacij o smučki Elan Voyager obiščite: https://elanskis.com/voyager

Za več informacij o nagradi Plus X obiščite: https://plusxaward.de/en/plus-x-award