VSE NOVICE
14. 09. 2021

Elan za edinstvene zložljive smuči na SOF-u prejel najprestižnejšo nagrado

Elan down

Na jubilejnem 30. Slovenskem oglaševalskem festivalu (SOF), je Elan prejel najprestižnejšo nagrado festivala, SOF SOF-a. Nagrado je bila podeljena projektu »Elan Voyager – prve funkcionalne zložljive smuči na svetu«, ki jo je za Elan pripravil Gigodesign skupaj z Elanom. Projekt je bil prijavljen v tekmovalni skupini “K7 Oblikovanje”, v kateri je osvojil prvo mesto in s tem tudi zlato nagrado.

»Izjemno ponosna sem, da smo prejeli najprestižnejšo nagrado SOF SOF-A na 30. slovenskem oglaševalskem festivalu. Elan Voyager je sooblikovala izjemna ekipa, ki je uspela združiti znanje dizajna, marketinga ter tehnološke inovacije in se na globalnem trgu postaviti ob bok največjim in najmočnejšim,« je ob prejetju najprestižnejše nagrade SOF SOF-a z navdušenjem opisala Melanja Korošec, direktorica blagovne znamke Elan.

Podelitev najprestižneje nagrade projektu Voyager prelomna tudi za SOF. V preteklosti je bila glavna nagrada v pretežni meri podeljena oglaševalskim kampanjam, tokrat pa je bila namenjena produktnemu oblikovanju, s čimer se potrjuje, da so izjemni izdelki eden od ključnih elementov komunikacije blagovne znamke. Omenimo lahko tudi zanimivost, da je na festivalu, ki je sicer namenjen agencijam, glavno nagrado prejelo delo, kjer sta bila kot ustvarjalca navedena podjetje in agencija, kar je bil nasploh edini tovrstni primer letošnjega tekmovalnega programa.