VSE NOVICE
16. 01. 2023

Zavarovalnica Sava in Elan z zabavnim smučarskim kvizom pozivata k varnemu smučanju

Elan down
Varnost na smučišču z EON čelado

Za mnoge ljudi je zima najlepši del leta, še posebej otroci komaj čakajo, da pade sneg in napoči čas za nove smučarske dogodivščine. Na smučiščih nismo sami, običajno v vijuganju po belih strminah uživajo različno izkušeni smučarji vseh generacij. Četudi si nihče ne želi, da bi se nam pripetil kak trk ali padec, pa nesreča nikoli ne počiva – zato se je pred neljubim dogodkom bolje zaščititi, zlasti glavo. Glava je ena sama, da je tudi med smučanjem na varnem, ključno pripomore k brezskrbnemu smučarskemu veselju. Smučarji z uporabo čelade skrbijo za svojo zaščito in za varnost vseh drugih uporabnikov smučišč.

Unikatne Eon čelade - najbolj napredna smučarska čelada s poslikavo umetnika Azrama

V Elanu se zavedamo, da k varnosti vsakega smučarja veliko pripomore ustrezna oprema, predvsem čelada – če je ustrezno narejena, nas ščiti tako, da se počutimo prijetno, nas ne tišči in nam je ravno prav toplo. Ker smo želeli smučarjem ponuditi najboljše, samo razvojno ekipo prosili, da oblikuje optimalno rešitev za zaščito smučarjev v vseh pogojih. Čelada Eon je oblikovana za popolno prileganje in varnost. Njeno inovativno zasnovo odlikujejo dvojna lupina, sistem pritrjevanja BOA 360, odstranljive ušesne blazinice PureSound in popolnoma nastavljivi zračniki, ki preprečujejo rosenje očal.

 

Smučarska čelada nam ne pomaga, če jo imamo doma ali jo pozabimo v avtomobilu – Elan želi z zabavno akcijo vzpodbuditi mlade, da smučajo s čelado. V sodelovanju z Zavarovalnico Sava in priljubljenim uličnim umetnikom Azramom smo pripravili posebno serijo petih unikatnih smučarskih čelad Eon z edinstvenimi ilustracijami, ki jih podarjamo v smučarskem kvizu Varnost na snegu še nikoli ni bila videti tako dobro, do katerega lahko dostopate na povezavi: KLIK.

 

Skupaj je bilo poslikanih 5 unikatnih EON Elan čelad